dkka

2019.05.17. 22:39

Szépen kell búcsúzni

A női kézilabda NB I K&H Liga záró fordulójában az Érd gárdáját fogadja a Dunaújvárosi Kohász KA csapata szombaton 18 órakor.

Káldor András

Szalai Babett harcos játékkal, bravúrral zárna Fotó: Kricskovics Antal

A két együttes az idei szezonban két alkalommal találkozott egymással, mindkétszer az érdiek örülhettek a párharcok végén. A bajnokságban 29-24-re nyertek Szabó Edina tanítványai még januárban, míg a Magyar Kupa bronzmérkőzésén 31-23-ra. Ahhoz, hogy a DKKA szépen búcsúzzon, hozzáállásban és játékban is maximumot kell nyújtania, ám helyzetüket nehezíti, hogy a sérültekhez Monori Orsolya is csatlakozott.

Szalai Babett harcos játékkal,
bravúrral zárna Fotó: Kricskovics Antal

– Megfelelő játékkal szeretnénk befejezni a bajnokságot, elbúcsúzni a szurkolóinktól. Nagyon fontos, hogy a saját elvárásainknak megfeleljünk ezen a mérkőzésen, s a legjobbat hozzuk ki magunkból. Legutóbbi hazai meccsünkön rossz felfogásban mentünk ki a pályára, és rá is fáztunk rendesen, nagy pofonba szaladtunk bele. Debrecenben sikerült rendezni azért a sorainkat, s ezt a felfogást kell átmentenünk az Érd elleni szezonzáróra is. Egységesen, csapatként kell játszanunk, de szükség lesz a jó egyéni teljesítményekre is – hangsúlyozta György László, a DKKA mestere.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában