Az utolsó előtti helyre csúsztak vissza

2019.05.13. 22:24

Nehéz hetek várnak a Vidi II együttesére

Az NB III-as labdarúgó-bajnokság 27. fordulójában Tímár Krisztián legénysége nem tudott pontot rabolni az esélyesebb vendéglátótól.

Krebsz András

Élet-halál harcban kell kivívni a bennmaradást a MOL Vidi FC II alakulatának a hátralevő két összecsapáson Fotó: Molvidi.hu

FC Nagykanizsa–MOL Vidi FC II 1-0 (1-0)

Bányász Sportcentrum, 150 néző, vezette: Kovács Tamás.

Nagykanizsa: Horváth M. – Kovács O., Horváth D., Pál, Kovács Gy., Kretz (Hetesi, 65.), Gerencsér, Vittman (Lőrincz, 46.), Horváth B., Major, Béli (Csáki, 79.). Vezetőedző: Barna László.

Vidi II: Németh – Campins, Mocsi, Lencsés, Zeke – Takács M., Szabó B. – Pratsler (Balogh, 69.), E. Hadzic, Kristán (Kojnok, 48.) – Horváth B. (Galacs, 56.). Vezetőedző: Tímár Krisztián.

Gól: Vittman (15.)

Élet-halál harcban kell kivívni a bennmaradást a MOL Vidi FC II alakulatának
a hátralevő két összecsapáson Fotó: Molvidi.hu

A tabella hatodik helyét elfoglaló kanizsaiak az első játékrészben a viharos erejű szél támogatásával igyekeztek minél hamarabb megszerezni a vezetést. Még negyedóra sem telt el, Pál jobb oldali beadását követően a remek ütemben érkező Vittman Ádám mattolta öt méterről Németh Botondot, 1-0. Nem sokkal később Pál majdnem újabb gólpasszt jegyzett, ám az indítását követően Kovács Olivér hiába került ziccerbe, a fehérváriak hálóőre ezúttal védeni tudott. A térfélcsere előtt egy szögletet követően Major elé pattant a labda, a hazaiak játékosa estében lőtt, a labda centikkel kerülte el a fehérváriak kapuját.

A folytatás már kiegyenlítettebb játékot hozott, helyzetekből viszont kevés akadt. Hetesi kiugratását követően Lőrincz próbálkozott a tizenhatoson kívülről, ezt hárította Németh. A bennmaradásért küzdő vendégek azonban így is majdnem ponttal távoztak a Bányász otthonából. A hosszabbításban Major csúsztatott saját kapujára egy felívelést, ám Horváth ref­lexmozdulattal hárítani tudott.

A fehérvári fiatalokra még három összecsapás vár a szezonban, a Sárvár és a THSE-Szabadkikötő csapatai Sóstóra látogatnak, a Komárommal pedig idegenben találkoznak Szabó Bálinték. A jelenlegi hátrány három pont a biztos bennmaradó helyen álló Sárvárral szemben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában