RangAdó Gála

2019.05.21. 20:34

Nego Loic a legjobb

Kilencedik alkalommal ítélték oda a Magyar Labdarúgó-szövetség által szervezett RangAdó Gálán az idény legjobbjának járó díjakat. Az NB I Legjobb játékosának a MOL Vidi FC szélsőjét, Nego Loic-ot választották.

Ferencz Balázs

A büszke Nego Fotó: MTI

A MOL Vidi FC együtteséből kihagyhatatlan volt idén a francia-magyar állampolgárságú Nego Loic, aki összesen 56 tétmérkőzésen lépett pályára a 2018-19-es idényben. A 28 éves szélső legemlékezetesebb megmozdulása talán a Chelsea-nek lőtt gólja volt az Európa-liga csoportkörében. A klubok szavazatai alapján Nego a két gólkirályt, Holndert és Lanzafamét is megelőzte.

A büszke Nego
Fotó: MTI

- Köszönöm a csapattársaimnak, az edzőmnek, Marko Nikolicsnak ezt a díjat, nélkülük nem nyerhettem volna. A két másik jelölt, Holender Filip és Davide Lanzafame is megérdemelték volna, hiszen nagyszerű idényt futottak. Nagyon boldog vagyok, de remélem, nem ez az utolsó serleg, amit átvehetek ebben a szezonban. Szombaton vár ránk a Magyar Kupa-döntő, szeretnénk diadalmaskodni a Honvéd ellen! – fogalmazott Nego.

A Legjobb NB I-es edzőnek a DVSC mesterét, Herczeg Andrást választották a Vidi trénere, Marko Nikolics előtt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában