Öröm az éjszakában

2019.05.26. 07:14

Így fogadták Fehérváron a kupagyőztes MOL Vidi FC csapatát (galéria)

A MOL Vidi FC heroikus küzdelemben, hátrányból fordítva verte a Honvédot a döntőben, így 2006 után ismét a fehérvári gárda végzett a Magyar Kupa élén.

feol.hu, Ferencz Balázs

Fotó: NAGY NORBERT

A kupagyőztes csapat busza éjfél után 20 perccel gördült be Székesfehérvár főterére, ahol több száz szurkoló várta a gárdát. Kovács Istvánt vállukon vitték a drukkerek a Városháza bejáratához, ahol a polgármester, Cser-Palkovics András várta a győzteseket.

 

– Örülök, hogy végre a Magyar Kupát is sikerült elhódítanunk! – mondta Kovács István, a Mol Vidi középpályása. – Kicsit öntelt lesz ez a mondat, de én vagyok Vinícius mellett az a játékos, aki a Vidi történelmében mindent megnyert magyar viszonylatban, és még nemzetközi kupasorozat csoportkörében is tudtunk szerepelni.

A szokásos erkélyjelenet során fülig érő szájjal lóbálták a serleget, Vinícius és Stopira egymás fejét öntözték a jófajta pezsgő nedűvel, Marko Nikolics pedig elárulta, nagyon szereti ezt a csapatot, s reméli, jövőre is itt ünnepelhet. Akár többször is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában