labdarúgó NB III

2019.05.24. 18:56

Bravúr kellene

Az NB III-as labdarúgó-bajnokság 29., utolsó előtti fordulójában kemény csaták várnak megyénk csapataira, főleg a bennmaradásért harcoló Mol Vidi FC II gárdájára.

Káldor András

A Vidi II-nek (piros) foggal-körömmel kell küzdenie vasárnap Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

KÖZÉP csoport

2019. 05. 26., vasárnap 17.30

Budapest Honvéd MFA II (5.)–Dunaújváros PASE (4.)

Mondhatni, hogy rangadó vár a DPASE csapatára a Honvéd II ideiglenes, csepeli otthonában, annak ellenére, hogy a vörös-feketék egy hellyel és hat ponttal az újvárosiak mögött helyezkednek a tabellán. A dobogót tisztes távolságból figyelő két együttes őszi találkozóján nem született találat, hiába játszott végig fölényben Lőrincz Emil legénysége.

Szentlőrinc SE (2.)–Iváncsa KSE (9.)

A baranyaiakról nincsenek jó emlékei az iváncsai brigádnak, hiszen az őszi idényben hazai pályán sima, három nullás vereséget szenvedtek. A táblázatot sokáig vezető lőrinciek Hampuk Ádám góljával kerültek előnybe, a szünet után pedig Vajda Roland, majd Luka Sili is berámolt egyet-egyet Dániel Csaba kapujába. Utóbbi három összecsapásukon nyeretlenek Domján Attila tanítványai, így feltétlenül bravúr lenne részükről, ha pontot, pontokat gyűjtenének az ezüst­érmes otthonában.

Az éllovas Szeged-Grosics Akadémia városi riválisa, a SZEOL alakulata legyőzésével vasárnap bebiztosíthatja feljutását a második vonalba.

A Vidi II-nek (piros) foggal-körömmel kell küzdenie vasárnap
Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

NYUGATI csoport

2019. 05. 26., vasárnap 17.30

Puskás Akadémia FC II (4.)–Tarr Andráshida SC (16.)

Az előző évben még stabil középcsapatnak számítottak a zalaiak, ám ez az idény korántsem úgy sikerült számukra, ahogy azt várták. Ősszel hazai pályán is legyőzte őket a PAFC II, méghozzá a héten a mongol felnőttválogatottba meghívott Ganbold Gabajar találatával. A meccs egyértelmű esélyesei a felcsútiak.

Komárom VSE (3.)–Mol Vidi FC II (13.)

Bár a kis Vidinek minden pont úgy kellene, mint egy falat kenyér, ezen a mérkőzésen csodaszámba menne, ha akár egyet is be tudna zsebelni.

A feljutó kiléte már hetek óta eldőlt (az Ajka toronymagasan nyerte a csoportot), de a kiesés elleni harcban hat csapat – köztük a fehérvári is – érintett. Tímár Krisztiánék egyelőre jobb gólkülönbségüknek köszönhetően állnak azon bizonyos vonal fölött.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában