Tovább menekül a kiesés elől a kis Vidi

2019.05.21. 10:00

A cserék döntöttek

Győzelmi kényszerben léptek pályára a piros-kékek az NB III-as labdarúgó-bajnokság 28. fordulójában.

Krebsz András

Pratslernek (piros) meggyűlt a baja a sárvári védőkkel Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

MOL Vidi FC II–Sárvár FC 2-0 (0-0)

Vidi II: Tujvel – Campins, Mocsi, Lencsés, Zeke – Szabó B., Tarnóczi (Kristán, 68.) – Pratsler (Horváth B., 55.), E. Hadzic, Takács M. – Galacs (Major, 75.). Vezetőedző: Tímár Krisztián.

Gól: Horváth B. (58.), Kristán (74.)

Pratslernek (piros) meggyűlt a baja a sárvári védőkkel
Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

Rögtön a találkozó elején E. Hadzic fejelt kis híján öngólt, majd Skriba lőtt jócskán fölé tiszta helyzetben. A másik kapu előtt az egész mérkőzésen remekül futballozó Szabó Bálint került ziccerbe, ám ő is célt tévesztett. A félidő felénél Hadzic szabadrúgásánál Sásdinak kellett nyújtózkodnia, majd ismét Tujvelnek akadt dolga: Skriba lövése Mocsin változtatott irányt, a hazaiak hálóőre a kapufa segítségével hárított. Válaszul Campins ordító helyzetben gyámoltalan megoldást választott.

A szünet után is a székesfehérváriak irányították a játékot, végül a mindössze három perce pályán lévő Horváth Bálint törte meg a jeget: a fiatal támadó első lövése ugyan még kipattant a kapufáról, másodszorra azonban már nem hibázott, 1-0. Negyedórával később aztán eldőlt a három pont sorsa, Szabó lekészítését a szintén csereként pályára lépő Kristán Pál 17 méterről tekerte a kapu bal oldalába, 2-0.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában