Gyerekeknek, felnőttek­nek egyaránt

2019.04.25. 07:15

Új helyszínen, a Mol Aréna Sóstón és környékén rendezik idén a Sportmajálist

A program sajtótájékoztatóján bejelentették: Rubint Réka, Czanik Balázs és Szentgyörgyi Rómeó is részt vesz az eseményen. Gyerekeknek, felnőttek­nek egyaránt színes prog­ramok­kal készülnek a Sós­tón.

S. Töttő Rita

A tavalyihoz hasonlóan izzasztó, ámde szórakoztató edzésekkel várják a sportolni vágyókat

Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap / Archív

Brájer Éva alpolgármester így fogalmazott az idei Sportmajális beharangozóján: országosan is egyedülálló rendezvény a fehérvári Sportmajális, mely 2011-es indulásának több oka is volt. Egyrészt Székesfehérvár több élvonalbeli sportágban jeleskedik, valamint rengetegen űzik a tömegsportot a városban. Azóta pedig számos fejlesztés történt a megyeszékhelyen.

A tavalyihoz hasonlóan izzasztó, ámde szórakoztató edzésekkel várják a sportolni vágyókat
Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap / Archív

Sári Máté, a Fehérvári Prog­ramszervező Kft. munkatársa és Pletser Ádám szervező az esemény részleteit ismertette: a felvonulás a sportolók és klubok részvételével a Petőfi-szobortól indul 9 órakor, a Band of StreetS zenekar kíséretében, s végigvonul a János vitéz park–Palotai út–Széchenyi út–Csíkvári út útvonalon a Mol Aréna Sóstó stadionig. A sportmajálist 10 órakor Cser-Palkovics András nyitja meg, majd átadják a Székesfehérvár sportjáért díjakat. Ezt követően Veres Zoltán műrepülő Európa-bajnok bemutatója következik a stadionban, melyet színes programok követnek ugyanitt és a Sóstó Természetvédelmi Területén. Lesznek gyermekfoglalkoztatók, előadások, bábszínház, szűrések, sportbemutatók, aláírásgyűjtő sarkok, s akinek kedve tartja, együtt mozoghat majd Rubint Rékával, Szentgyörgyi Rómeóval és Czanik Balázzsal is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában