fitneszjátszótér

2019.04.26. 10:52

Személyi edzőkkel sportolhatunk együtt hétfőn a Túrózsáki úti szabadidőparkban

Személyi edzők mutatják be a szabadtéri fitneszeszközök helyes használatát. Várnak minden érdeklődőt hétfőn 17.15 órakor kezdődő programra.

ÖKK

A mozgásnak számos jó hatása van, ne hanyagoljuk el

Forrás: shutterstock

Székesfehérvár számos pontján ingyenesen igénybe vehető szabadtéri fitneszjátszóterek szolgálják a sportolni vágyó gyerekeket és felnőtteket egyaránt. Az Egészségfejlesztési Iroda szervezésében egy programsorozat indul, hogy személyi edzők közreműködésével bemutassák a sporteszközök helyes használatát, és minél többeket ösztönözzenek testmozgásra.

Az Önkormányzattal együttműködve szervezett első közös edzés április 29-én, hétfőn 17.15 órakor kezdődik az Öreghegyen, a Túrózsáki úti szabadidőparkban, melyet megnyitása óta nagyon sokan látogatnak. Három személyi edző vesz részt a programon, melyre szeretettel várják a környéken élőket és minden érdeklődőt a városból.

Az Egészségfejlesztési Iroda folytatni kívánja a programsorozatot Székesfehérvár más városrészeiben, igény szerint akár csoportok számára is. Érdeklődni lehet az iroda elérhetőségein.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában