A PAFC II és a kis Vidi is győzni tudott

2019.04.22. 08:36

Remek nap Nyugaton

Tizenkettedik bajnokiján maradt veretlen a felcsúti labdarúgócsapat az NB III-ban.

Nagy Péter

A felcsúti Kocsis Bence kétszer villant Komáromban Fotó: PFLA

Kis Balázs révén a véghajrában mentett pontot Kozármislenyben a Dunaújváros, amely így megőrizte negyedik helyét a Közép csoportban.

Nem sikerült jól az Iváncsa kecskeméti kirándulása, miután Vladul Stefan találatával a KTE legyőzte Domján Attila együttesét. Az iváncsaiak ezzel a vereséggel visszacsúsztak a nyolcadik pozícióba.

A felcsúti Kocsis Bence kétszer villant Komáromban
Fotó: PFLA

Komáromban vendégeskedett a Nyugati csoportban 11 meccs óta veretlen Puskás Akadémia II. A felcsútiak a 32. percben Kocsis Bence duplájának, illetve Mim Gergely és Tamás Nándor egy-egy góljának köszönhetően már 4-0-ra vezettek. A fordulás után Kenesei Krisztián, valamint Végh Tibor csak szépíteni tudott, így a negyedik PAFC II tovább üldözi a dobogót.

A Pénzügyőr legyőzésével elkerült a kiesőzónából a MOL Vidi FC II, a Sóstón megrendezett összecsapáson Szabó Bálint a 78. percben döntött. A székesfehérvári fiatalok sikerének értékét növeli, hogy a tavasszal feltámadó pasarétiek eddig mindössze a listavezető Ajkának hódoltak be idén. A piros-kékek tizenharmadikként várják a folytatást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában