Amerikaifutball

2019.04.12. 07:55

Profikkal készülnek az Enthroners fiataljai

A Fehérvár Enthroners amerikaifutball-csapatának 15–19 éves fiataljai a felnőtt együttes tagjainak irányítása mellett edzenek.

Dévai N. Csaba

Jebrai Regan, a liga egyik legkeményebb védője

Fotó: Fehérv

Egy jól ismert arc, a védelem oszlopaként jellemezhető Jebrai Regan vette át a távozó Antonio Roane-tól az U17-es és U19-es csapatok vezetőedzői posztját, míg Gombos Bence a támadóegységgel foglalkozó edzői pozíciót (off ensive coordinator) kapta meg a klub vezetőségétől. A sor természetesen nem áll itt meg, hiszen Ryan Tuiasoa, Tim McGee és Mike Wallace is pozícióedzőként segíti a fiatalok fejlődését. Ez hatalmas löketet jelenthet a jövő „koronázói” számára, hiszen olyan területekről származó játékosoktól leshetik el a játék minden csínját-bínját, ahol a hétköznapi emberek is az anyatejjel szívják magukba az amerikai futball szeretetét.

Jebrai Regan, a liga egyik legkeményebb védője
Fotó: Fehérv

A neves edzők is segíthetik a Fehérvár Enthroners jelenleg is zajló toborzását, akik székesfehérvári középiskolákat körbejárva népszerűsítik a sportágat a 15 és 19 év közötti diákok körében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában