Belerázódtak a végére

2019.04.15. 22:39

Magabiztos győzelmet aratott a vízilabda OB I/B-ben szereplő FVSE a Szolnoki Dózsa ellen

Féltávhoz érkezett a vízilabda OB I/B alsóházi rájátszása, ahol a Fehérvár Vízilabda SE jelenleg a hatcsapatos minitabella harmadik helyén áll.

Dévai Nándor Csaba

A hétvégén hazai pályán 14-10-es győzelmet arató gárda a Szolnoki Dózsa együttesét győzte le, amivel nagy lépést tettek a biztos bennmaradás irányába. A mérkőzésen Albert Barnabás vitte a prímet, hat gólig jutott, míg Sebestyén Balázs három, Bekő Martin, Csányi Márk, Pongrácz Flórián, Pászti Zalán és Almási Patrick egy-egy találattal vette ki a részét a sikerből. A tavaly feljutó alakulat számára karnyújtásnyira van a matematikailag biztos bennmaradás, ennek bebiztosításához viszont szükség lesz még egy sikerre. Ez azonban Gyöngyösi János vezetőedző véleménye szerint nem jelenthet gondot.

– Az alapszakasz során több szoros, egygólos vereséget szenvedtünk, ami betudható az osztályváltással járó tapasztalathiánynak. Úgy tűnik, hogy az alsóházra állt össze igazán a csapat, már megvan a meccsrutin is, így szépen jönnek az eredmények. A biztos kiesést jelentő hatodik helyen már semmiképpen sem végezhetünk, ám az eddigi mérkőzéseket látva az osztályozóval járó ötödik helynél is biztosan előrébb fogunk végezni – mondta a szakvezető.

Vezető képünk illusztráció!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában