Jégmadarak

2019.04.02. 20:25

Eredményes szereplés a fehérvári Húsvét Kupán

A Jégmadár Műkorcsolya Egyesület szervezésében ötödször rendezték meg a Húsvét Kupát.

Horog László

Látványos kűröket futottak a versenyzők a fehérvári viadalon

Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

Ezúttal a szezon utolsó előtti erőpróbáját jelentette az esemény, a jeges idény a hétvégén, Miskolcon zárul, az Avas Kupával. A koronázóvárosi rendezvényen 17 klub képviseltette magát, kilenc egyesület nevezett a fővárosból, a vidéki fellegvárakat a házigazdák mellett a debreceniek, a győriek és a miskolciak képviselték. Külföldről is érkeztek sportolók, Szlovákiából, Szlovéniából, Szerbiából és Horvátországból.

Látványos kűröket futottak a versenyzők a fehérvári viadalon
Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

A fehérváriak 18 versenyzőt neveztek, a Chicks Girls II kategóriában Bráth Hanna 7., Schall Natália Panka a 10., Hesz Fanni pedig a 15. helyen zárt. Cubs Girls A II. kategóriában Idrisz Szonja a 6. helyen fejezte be a küzdelmeket. A Cubs Girls A I-ben Hartdégen Lili nagyon közel volt az éremhez, végül 4. lett. A Basic Novice A küzdelmei során Czakó Luca produkcióját az 5. legjobbnak értékelték a pontozók. Basic Novice B-ben Németh Petra 10. pozícióban zárta az eseményt, az Intermediate Girls versengés során Szabó Klaudia 4. Simkó Emese 7. lett.

Az Advanced Novice Girls viadalon Fliszár Hanna 6., Varga Janka 7. helyen végzett, a Recreation adult A Silverben Varga Laura 2. lett. Recreation B Silver kategóriában Balogh Zita 2., Purgel Anna 3. helyen végzett, a Recreation C Goldban Kiss Julia 3., Szente Antónia 4. pozícióban zárt. Recreation D Goldban, Zákány Kata 2., Recreation D Mastersben pedig Szabó Klaudia lett ezüstérmes.

A vezetőedző, Oros Hajnalka elégedett volt tanítványaival, versenyzői nem okoztak csalódást egyetlen kategóriában sem. A szakvezető eredményes szereplést vár a szezonzárón is, a szintén erős miskolci mezőnyben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában