Elpuskázott rajt

2019.03.04. 21:16

Zsinórbeli negyedik meccsüket bukta a MOL Vidi FC II

Az NB III-as labdarúgó-bajnokság Nyugati csoportjának 17. fordulójában a MOL Vidi FC II egygólos vereséget szenvedett.

Krebsz András

Galacs Erik (pirosban) nem tudta feltörni a csepeli védelmet, nem alakítottak ki különösen nagy helyzetet a fehérváriak

Fotó: vidi.hu

Csepel FC–MOL Vidi FC II 1-0 (0-0)

Csepel Stadion, 200 néző, vezette: Molnár Réka.

Csepel: Major – Fisli, Nyúl, Szabó P., Mészáros L. (Zsivoczky-Pandel, 70.), Molnár K. (Torda, 81.), Teplán, Balogh M., Kocsis, Lassú (Mankó, 90.). Vezetőedző: Tamási Zoltán.

Vidi II: Hársfalvi – Ódor, Zeke, Pápai (Pratsler, 57.), Kristán (Gyürki, 62.), Szalai P., Takács M. (Tajti, 84.), Galacs, Lencsés, Tarnóczi, Tamás O. Vezetőedző: Tímár Krisztián.

Gólszerző: Balogh M. (47.)

A tavaly februárig még a vendégek kötelékéhez tartozó Lassú Zsomborral és a 2009/10-es idényben Székesfehérváron futballozó Kocsis Dáviddal a kezdőben készültek revánsot venni a fehérváriakon az ősszel elszenvedett 5-0-s, megsemmisítő vereségért a szigetlakók.

Galacs Erik (pirosban) nem tudta feltörni a csepeli védelmet, nem
alakítottak ki különösen nagy helyzetet a fehérváriak
Fotó: vidi.hu

Az első játékrészben jórészt mezőnyjátékkal teltek a percek, sokáig egyik kapu előtt sem akadt komolyabb lehetőség. Ígéretes helyzet aztán a 40. percben éppen utóbbi játékos előtt adódott: Teplán szabadrúgása után Kocsis fejesét Hársfalvi óriási bravúrral hárította.

A térfélcserét követően szinte azonnal rezdült a vendég fehérváriak hálója, egy felívelés után Balogh Miklós higgadt mozdulattal helyezett a tehetetlen Hársfalvi mellett a hálóba, 1-0. Az augusztusi öt találatból kettőt vágó Pápait hamar lekapta a pályáról a vezetőedző, Tímár Krisztián, a szélsőt a télen a német Union Berlin csapatától érkező Pratsler Benjámin váltotta. A 19 esztendős játékos mellett Gyürki és Tajti is szerephez jutott, ám komolyabb egyenlítési lehetőség nem adódott a Tímár-csapat előtt.

A székesfehérvári alakulat vasárnap idei első hazai bajnoki összecsapásán a középmezőnyben tanyázó BKV Előre együttesét fogadja, a találkozó 11 órakor kezdődik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában