Aqvital FC

2019.03.29. 19:33

Visszavágni az őszi kellemetlen percekért

Van miért törlesztenie vasárnap 17 órakor az Aqvital FC-nek a Tiszakécskével szemben, a tavalyi odavágón meglepetésre a Duna Aszfalt TVSE legyőzte esélyesebb riválisát a Merkantil Bank Liga labdarúgó NB II-ben.

Nagy Péter

Farkas Aurél becsúszásai Kaposváron is jókor jöttek Fotó: KRFC

A harmincadik fordulóval folytatódnak a másodosztályú pontvadászat küzdelmei, a tabellán 15. Tiszakécskét fogadja a 10. pozícióban helyezkedő Csákvár a hét utolsó napján.

A márciusi forma egyik gárda szurkolóit sem kényeztette el, igaz, a Duna Aszfalt TVSE valamivel több pontot gyűjtött, mint a vértesiek ugyanezen periódusban, ráadásul az ősszel ezt a párharcot 2-0-ra a Kécske nyerte.

A Bács-Kiskun megyeiek elsősorban hazai pályán veszélyesek, egyetlen idegenbeli győzelmüket Balmazújvárosban aratták.

Farkas Aurél becsúszásai Kaposváron is jókor jöttek Fotó: KRFC

A látogatóknál két egykori Aqvital-játékos rúgja a bőrt Kocsis Gábor és Mihály Dávid személyében, ketten ebben az évadban összesen hat gólt tettek a közösbe.

A kék-sárgák legutóbbi bajnokija egy izgalmas 1-1-es döntetlenbe torkollott a feljutásra áhítozó Kaposvár otthonában, a javuló tendencia ellenére azonban egészen február közepéig vissza kell mennünk, hogy csákvári győzelemre bukkanjunk (a tíz emberrel játszó Siófokot verték a Szijjártó-legények a Balaton-parton). A hazaiaktól az eltiltását töltő Molnár Csaba nem lehet ott a társakkal vasárnap.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában