Foci

2019.03.02. 16:30

Bosszantó pontvesztések után fogadja a Csákvár az ETO-t

A Merkantil Bank Liga NB II hetedik helyén álló csákvári labdarúgók a három mérkőzés óta veretlen ETO FC Győrt csapatát fogadják.

Dévai N. Csaba

Kemény csatára lehet számítani a jó formában játszó ETO ellen

Fotó: ETO

Felemásra sikeredett a február Szijjártó István együttese számára, amely először a sereghajtó Monorral ikszelt, majd a kilencedik Vasastól hazai pályán kapott ki 3-2 arányban, aztán az emberhátrányban játszó Siófokot 2-1-re legyőzte, de a szintén gyengélkedő Budafok otthonából – bár kétszer is vezetett – egy pontot hozott el.

Kemény csatára lehet számítani a jó formában játszó ETO ellen
Fotó: ETO

A Balaton-partiak elleni sikernek köszönhetően Sándor Györgyék továbbra is ott állnak a középmezőny élén. Az őszi, megsüvegelendő teljesítmény ugyanakkor csak akkor fog igazán sokat érni a csákváriaknak, ha tavasszal is képesek arra a kiegyensúlyozott játékra, amit a szezon első felében láthattunk tőlük. A győri csapatról elmondható, hogy sokat erősödött az átigazolási időszak során, az élvonalbeli Ferencvárostól érkező Lovrencsics Balázs például rögtön négy góllal járult hozzá a kiváló tavaszi nyitányhoz.

A 26. forduló mérkőzése vasárnap 14.30-kor kezdődik a Tersztyánszky Ödön Sportközpontban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában