boksz

2019.02.22. 11:00

Szétzúzná a Rózsás-álmokat

Tizennégy hónap kihagyás után pénteken tér vissza a profi ökölvíváshoz Márton Balázs, a Videoton Box Club váltósúlyú bunyósa.

Nagy Péter

Márton Balázs rutinos ellenfelet kapott a budakalászi gálán

Fotó: Pesti Tamás/Fejér Megyei Hírlap

Rózsás Gyula (6 győzelem, 7 vereség, 1 döntetlen) ellen lép kötelek közé Márton Balázs (4 győzelem, 1 vereség, 1 döntetlen), aki a 2017 decemberében vívott legutóbbi összecsapása óta nem bokszolt élesben. A Videoton Box Club üdvöskéjét sérülés, autóbaleset és egy titokzatos betegség is hátráltatta. A 27 éves öklöző a csütörtöki mérlegelésen gond nélkül hozta a versenysúlyát.

Márton Balázs rutinos ellenfelet kapott a budakalászi gálán
Fotó: Pesti Tamás/Fejér Megyei Hírlap

– Parázs hangulatúra sikeredett a mérlegelés, ezért hasonlóan szikrázó mérkőzésre számítok – mondta a fehérvári bunyós. – Technikás, fordított alapállású srácról van szó, Rózsa Gyula a kellemetlen ellenfél kategóriájába tartozik. Jól sikerült a felkészülésem, testileg-lelkileg rendben érzem magam. A profi és az amatőr státus között az is a különbség, hogy a hivatásosoknál már jó előre ismert a rivális, így engem sem érhet különösebben sok meglepetés. Elkezdődött a visszatöltés, a pénteki budakalászi gálán a második párban kapunk szerepet. Szeretnék minél jobban teljesíteni, és győzelemmel megünnepelni a visszatérésemet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában