Ultimate frizbi

2019.02.23. 08:26

Női csapatuk erősítéséhez toboroz tagokat a Fehérvár Lionz

Mindig is csapatsportban szerette volna kipróbálni magát, ám idáig még nem találta meg a megfelelőt? Vessen egy pillantást az ultimate frizbire!

Elekes Gergő

Fotó: Fehérvár Lionz

Portálunk felületén már többször tudósítottunk a Fehérvár Lionz ultimate frizbi csapatról, akik egy nem mindennapi sportágat képviselnek megyénkben.

(Az ultimate-ről bővebb információkat korábbi cikkünkben ITT olvashatnak)

Fotó: Fehérvár Lionz

Miért van szükség a toborzóra?

Az alapötlet az volt, hogy a csapatsportokat, főként például a labdarúgást vagy a kosárlabdát kedvelő lányoknak az országban, beleértve Székesfehérvárt is, nem nagyon van lehetőségük rendszeresen edzeni, játszani, hacsak nem jutottak be különböző NB1-es csapatokba.

Fotó: Fehérvár Lionz

Ezen szeretnének változtatni az új női csapat szervezői, a Fehérvár Frizbi Sportegyesület (Fehérvár Lionz) tagjai és vezetői, Misi Anett és Szücs Melinda, akik már a sportág „nagyöregeinek” számítanak, hiszen Anett 16 éve, míg Melinda 8 éve játszik ultimate-et. A fehérvári csapat nagyrészt jelenleg fiúkból áll, így a mostani toborzóval a női vonalat szeretnénk erősíteni, és egy új, női szakágat beindítani.

Felkeltettük az érdeklődését? Szívesen kipróbálná magát ebben a sportágban? Akkor ne habozzon tovább, bővebb információkért és jelentkezésért keresse fel a fehervarfrizbi.hu/noicsapat weboldalt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában