Már a következő kihívásra figyelnek

2019.02.27. 18:21

Nincs ideje ünnepelni a Puskásnak

Egygólos hátrányból egygólos előnyt faragott a Puskás Akadémia Pakson a labdarúgó Magyar Kupa nyolcaddöntőjének visszavágóján, és így a legjobb nyolc közé jutott. Radoki János vezetőedző a siker ellenére már a következő feladatra koncentrál.

Nagy Péter

A zsebre dugott kéz nem egyenlő a tétlenséggel Radokinál Fotó: PFLA

– Nem foglalkoztunk azzal, hogy Pakson eddig még pontot sem tudtunk szerezni, úgy gondoltuk, egy kupameccsen bármi megtörténhet. A játékosok megmutatták, mennyire fontos nekik a továbbjutás, tették ezt úgy, hogy a második félidőben jól és keményen futballoztak – ezért megérdemelten kerültünk a legjobb nyolc közé. Nálam az a tizenegy játszik, amelyik az edzéseken is odateszi magát, a gyakorlásokon mindenkinek adott a lehetőség a bizonyításra. Hogy mennyire vagyok elégedett? Az első félidőben hiányoltam a letámadást, a labdakihozatalunk is akadozott, és pontatlanok voltunk. A fordulás után viszont mi irányítottunk, jöttek a helyzetek, s vele együtt a gólok is. Megmutattuk, hogy így is lehet játszani. Nem sokáig örülhetünk, hiszen szombaton újabb feladat vár ránk a bajnokságban a Debrecen ellen – mondta Radoki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában