Ping-pong

2019.02.20. 21:36

Nem született bravúrgyőzelem

Az asztalitenisz NB I Nyugati csoportjának 12. fordulójában a listavezető Mosonmagyaróvár látogatott a Hétvezér Általános Iskolába, hogy megmérkőzzön a harmadik helyen álló Honvéd Szondi György SE-vel.

Dévai N. Csaba

Az ifjú Kovács Dávidnak nem jött össze a győzelem

Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

Ősszel szoros küzdelemben maradtak alul a koronázóvárosiak, hiszen 10:6-ra kaptak ki az éllovas otthonában. A mostani fordulóban sem lehetett meglepetésre számítani, ugyanis a csapat húzóembere, Jakab Gábor kisebb sérüléséből kifolyólag nem tudta vállalni a játékot – helyette az utánpótláskorú Kovács Dávid kapott lehetőséget, kisebb sikerrel. Végezetül a mosoni csapat vihette haza a győztesnek járó három pontot, 10:4-re múlták fel ül a hazai együttest.

Az ifjú Kovács Dávidnak nem jött össze a győzelem
Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

A vendéglátóknak nem sikerült páros mérkőzést nyerniük, azonban Both Levente kitűnő játékkal rukkolt elő és nyert két meccset, míg Engelmann Zsolt és Domokos Győző egy-egy mérkőzésen tudott diadalmaskodni. A következő fordulóban a Szondi első csapata Tatára utazik, hogy harcba szálljon a második hely megszerzéséért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában