kézilabda

2019.02.08. 11:00

Megállapodást kötött a DKKA

A magasabb színvonalú szakmai munka érdekében kötött együttműködési megállapodást a Duna-Pent NKSE csapatával a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia együttese.

Dévai Nándor Csaba

Mátéfi Eszter (középen) számolt be a részletekről Fotó: DKKA

A Duna-Pent Női Kézilabda SE jelenleg az NB II Délnyugat csoportjában vitézkedik, ahol jelenleg hat ponttal a tizedik helyet foglalja el a tizenkét csapatos tabellán. Arról, hogy miért döntött az NB I kilencedik helyén álló klub az együttműködés mellett, Mátéfi Eszter, az újvárosiak szakmai igazgatóhelyettese számolt be.

Mátéfi Eszter (középen) számolt be a részletekről
Fotó: DKKA

– Azért kötöttük ezt a megállapodást, mert szeretnénk, hogy a két klub a jövőben kölcsönösen segítse egymást, s azok a játékosok, akik nálunk kevesebb játéklehetőséget kapnak, a Duna-Pent NKSE-nél az NB II-es felnőtt bajnokságban vagy az ifjúsági második osztályban több szerephez juthatnának, ezzel biztosítva folyamatos fejlődésüket. Ez elsősorban az ifjúsági és serdülőkorú kézilabdázókat érinti, s bár eddig is adtunk kölcsön játékosokat, most ezzel a megállapodással szerettük volna szorosabbra fűzni a kapcsolatot a Duna-Pent NKSE-vel – mondta az olimpiai bronzérmes Mátéfi Eszter.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában