arany- és ezüstérmek

2019.02.25. 09:47

Jól teljesítettek az ötévesek a falmászó kupán

Szombaton Szolnokon került sor a Riszi kupa falmászó versenyre, ami a nehézségi falmászó berkekben nagyon népszerű. Családias, jó hangulatú versenyeket rendeznek a magyar bajnokság kezdete előtt. Felkészülési, ráhangolódási megmérettetésre is kiváló, ami látszik is a lelkes gyerekek létszámán.

Feol.hu

Fotó: Olvasó

Idén a Rotpunkt Sziklamászó Egyesület 2 tagja az 5 éves, mini korosztályban induló Tóth-Krisó Míra és a Szolnokon első versenyén, gyerek kategóriában induló Juhász Tamara képviselte városunkat. Az egyesület másik két versenyzője Forgács Eszter Evelin és Hegedüs-Krisó Dénes, akik minden évben indulnak ezen a versenyen, igazoltan voltak távol, éppen a magyar válogatott edzésén vettek részt Budapesten.

Fotó: Olvasó

A verseny nagyon jól sikerült, mini kategóriában Míra a 2. helyen végzett, Tamara pedig első Riszi kupáján a dobogó legfelső fokára állhatott. Tamarának azonos pont miatt szuperdöntőn kellett helyt állnia, de a versenydrukkot legyőzve megérdemelten vette át az aranyérmet a verseny végén.

Fotó: Olvasó

A következő megmérettetés az idei első magyar kupa lesz, aminek Székesfehérvár ad otthont.

Március 30-31-én, szombaton és vasárnap a Redrock mászótermében a boulder kupafordulókat, míg a Rotpunkt Sziklamászó Egyesület megrendezésével az István Király Általános Iskolában pedig a nehézségi kupafordulókat tekinthetik meg az érdeklődők és szurkolhatnak a székesfehérvári versenyzőkért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában