Iváncsa KSE

2019.02.21. 20:15

Jó formában a csatár

A harmadosztályú pontvadászat tavalyi kiírásának legeredményesebb labdarúgója, az iváncsai Balogh László egy félidő alatt mesterhármast ért el a Csepel elleni felkészülési mérkőzésen.

Nagy Péter

Már csak másfél hetet kell kibírnia az Iváncsának műfüvön: március 3-án a Makó elleni hazai bajnokival beindul a tavasz Fotó: Varga L.

Iváncsa KSE–Csepel FC 3-2 (3-0)

Iváncsa: Ambrusics – Madarász, Fekecs, Pribék, Varga B., Büki, Szellák, Cseszneki, Hujber, Aradi, Balogh L. Csere: Dániel, Berényi, Kertai, Bartha, Balázsovics, Pratsler A., Folmer, Kovács D., Miklósvári. Edző: Domján Attila.

Remekül sikerült az első negyvenöt perc az NB III Közép csoportjában kilencedik helyen telelő iváncsaiaknak az egykori élvonalbeli Csepel ellen. Különösképpen Balogh László kapta el a fonalat, aki a tavalyi bronzérmes gárdában 26 találatig jutott – ezzel messze ő lett az osztály legpontosabban célzó mesterlövésze. A Fejér megyeiek kiválósága előbb egy remekül kijátszott helyzetet értékesített, amit még két góllal toldott meg a fordulás előtt.

Már csak másfél hetet kell kibírnia az Iváncsának műfüvön: március 3-án a Makó elleni hazai bajnokival beindul a tavasz
Fotó: Varga L.

A második félidőben sorcserét végrehajtó hazaiak már kevésbé rángatták az istrángot, a fővárosiak ezt kihasználva szorossá tették a hajrát. Az összecsapáson két szerencsétlen sérülés is történt: egy rossz mozdulatnál a vendégek védője, Takács László valószínűleg keresztszalag-szakadást szenvedett, majd egy összefejelésnél két játékost is vérző fejjel kellett ápolni. Az Iváncsa szombaton 10 órakor Dunaharasztiban vendégeskedik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában