Ping-pong

2019.02.26. 19:39

Hazai győzelemmel előzött a Csákvári TC

Nem babonás az Aqvital Csákvári TC asztalitenisz-csapata. Az extraliga 13. fordulójában magabiztos diadallal rukkoltak elő a Fejér megyei pingpongosok, s előztek a tabellán.

Ferencz Balázs

Éliás Attila párosban és egyesben is sikerrel járt

Fotó: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

Az ősszel a Győri Elektromos diadalmaskodott az Aqvital Csákvári TC kisalföldi vendégjátékán, azonban most alaposan visszavágtak Varga Sándorék. A csákváriak 6:1es győzelmét az Éliás Attila, Varga Sándor páros 3-0-s sikere alapozta meg. Éliás még 2 egyéni pontot hozott, az utolsó mérkőzés 4. szettjében 10-6-ról fordította meg az állást.

Varga a páros mellett a remekül védő és visszatámadó Béres legyőzésével járult hozzá a csákváriak sikeréhez. Hoffmann Tamás játékán kicsit sem látszott, hogy betegséggel küszködik, parádés labdameneteivel szettet sem vesztett, két mérkőzést nyert. A Lung Dániel, Béres Szabolcs, Jeszenszki Dániel öszszeállítású Győri Elektromos I-es csapata kapaszkodott ugyan, hogy visszazárkózzon, s legalább döntetlenre mentse a találkozót, Lung Varga Sándor ellen nyerni tudott egy meccset, de ezzel el is lőtték minden puskaporukat a vendégek.

Éliás Attila párosban és egyesben is sikerrel járt

Az Aqvital Csákvári TC hazai diadalával megelőzte éppen legyőzött riválisát a tabellán, s már a nyolcadik helyen áll. A Csákvár legközelebb március 23-án Celldömölkön áll asztalok mellé.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában