Júliusban érkezik

2019.02.24. 18:40

Francia szélsőt igazol az Alba FKC

Toulonból igazolt jobbszélsőt az Alba Fehérvár KC női kézilabdacsapata a következő szezonra. A játékos júliusban érkezik az FKC-hoz.

Horog László

Sabrina Zazai a fehérvári közönség kedvence lehet

Fotó: J. Massé

A Toulon St-Cyr csapatától szerződik az Alba FKC-hez az 1994. október 19-én született Sabrina Zazai. A francia jobbszélső kétéves szerződést kötött a kék-fehérekkel, nyáron, a felkészülés kezdetén érkezik Fehérvárra. A balkezes játékos a Pole Sud 38 csapatában kezdett kézilabdázni 13 évesen, öt esztendővel később a Besancon Féminine igazolta le, ahol négy idényt töltött.

– Első profi szerződésemet két éve írtam alá, amikor a Toulonhoz kerültem. Nem titkolom, izgatottan tekintek első külföldi szerződésem elé. Örülök, hogy csatlakozhatok az Albához, ambiciózus klubhoz kerülök, amely az erős magyar bajnokságban szerepel. Bizakodva várom az új szezont, hogy sok sikert és szép élményeket éljünk meg új csapattársaimmal és a lelkes szurkolókkal – fogalmazott a francia lány.

Sabrina Zazai a fehérvári közönség kedvence lehet
Fotó: J. Massé

A jelenleg világelső – a decemberi, hazai rendezésű Eb-t a gallok nyerték – francia női válogatott másodedzője, Sébastien Gardillou remek véleménnyel van Zazairól.

– Egyáltalán nem szokványos jobbszélső, aki mindig képes látványos megoldásokra. Szinte akrobatikus mozgása és kivételes gyorsasága sok örömet fog szerezni az Albának, bizonyítani fogja, jó döntést hoztak a klub vezetői – mondta a szakember.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában