a lappföldi Télapó futónagykövete

2019.01.04. 16:30

Most a Vajdaságban járt Kovács István

Joulupukki hazai futónagykövete, Mikulás-futása alkalmával az újbóli lappföldi utazás ötletéről, tervezetéről személyesen is tájékoztatni tudta támogatóit.

V. Varga József

Tizenegy óvodát és iskolát keresett fel Kovács István

Fotó: DV

Kovács István, a lappföldi Télapó futónagykövete a Vajdaságba is eljutott a hetekben. Dávid Veronikával (kiskövete, Dávid Kitti édesanyjával), a Fény – Gyógyuljunk Együtt Klub vezetőjével Magyarkanizsa térségében tizenegy óvodát és iskolát kerestek fel. A székesfehérvári önkormányzat jóvoltából rengeteg ajándékot és sportszert vittek a rászoruló gyerekeknek, sőt egyéb felajánlások nyomán adományokat is célba juttattak.

Tizenegy óvodát és iskolát keresett fel Kovács István
Fotó: Dávid Veronika

Az egyik napon Csécsei Attila segítette ki őket fuvarral a délvidéki túrán. Hála és köszönet érte! Itthon iskoláknál, óvodáknál, kórházak gyermekosztályain járt; a bogárdi Sükösd Tamásnak és Éger Lászlónak köszönhetően gépkocsival kereshette fel a településeket, a rozsdás bicikli otthon pihent.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában