Már készülnek

2019.01.02. 21:32

Májusban a világ legjobb pentatlonistái harcolnak a koronázóvárosban

Az Alba Volán SC öttusaszakosztálya megkezdte a készülődést a május eleji fehérvári vk-viadalra.

Horog László

A csúcstartó ügyvezető, Sárvári László (b) és Tóth István

Fotó: Horog László / Fejér Megyei Hírlap

A Tóth István klubelnök vezette elnökség havonta ülésezik, értékelik a mögöttük hagyott harminc napot, valamint szót ejtenek a közeljövőről. Az idei esztendő – rendezés tekintetében – legnagyobb kihívását a világkupa-forduló jelenti.

– Sikeres évet hagytunk magunk mögött. Az öttusázók mellett a sportlövő- és a természetjáró-szakosztályunk tagjai is rendkívül aktívak voltak. Az egy éve alapított vívószakosztály is bontogatja szárnyait. A klub stabilizálódott, a működésünk kiegyensúlyozott. Komoly feladataink vannak a 2019-es év kapcsán.

A csúcstartó ügyvezető, Sárvári László (b) és Tóth István
Fotó: Horog László / Fejér Megyei Hírlap

A Börgöndi úti sportcsarnokunkat 1975-ben adták át, azóta jelentős beavatkozás nem történt, a teljes padlózat megújul a közeljövőben, valamint a nyílászárók cseréjére is sor kerül, önerőből és részben pályázati forrásból. A lovarda is tovább szépül, megfelelő körülmények kellenek a jó eredmények eléréséhez – közölte Tóth István.

Ha már 1975 szóba került, azon esztendő január 3-án kezdte munkáját ügyvezető elnökként Sárvári László, aki azóta ebben a munkakörben dolgozik az Alba Volán SC-nél. Ő az ország legrégebb óta, immár 44 éve főállásban regnáló sportvezetője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában