Nem jött össze most a bravúr

2019.01.02. 19:41

Egy szettet nyert Fucsovics a világ legjobbja ellen

A második fordulóban került össze a világelső Novak Djokoviccsal Fucsovics Márton a Dohában zajló 1,3 millió dolláros összdíjazású versenyen.

Dévai Nándor Csaba

Egy szettet nyert Fucsovics a világ legjobbja ellen

Fotó: origo

Világsztár ellen játszani mindig különleges alkalom egy sportoló életében, a férfiak világranglistájának 36. helyén álló Fucsovics Márton azonban nem játszott megilletődötten neves ellenfele ellen.

Egy szettet nyert Fucsovics a világ legjobbja ellen
Fotó: origo

Az első szettben parádésan játszva, 4:4-nél elvette ellenfele adogatását Fucsovics, és nagyon biztos kézzel hozva saját szerváját 6:4-re megnyerte a játszmát. Gyors ütemben zajlott a mérkőzés, mindössze 41 perc kellett a magyar játékosnak az előny megszerzéséhez.

A második szett már hosszabbra nyúlt, közel egy órányi játék után Djokovics vette el a magyar teniszező adogatását, és 5:4-nél breakelve nyerte a játszmát. A döntő szettben aztán végérvényesen felborult a pálya, félórányi játék alatt alakította ki Djokovics a 6:1-es eredményt, és győzött 2-1 arányban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában