Karácsonyra készülve

2018.12.06. 21:52

Több mint hoki: jótékonykodik az AV19

Adventi sajtótájékoztatóján mutatta be a Fehérvár AV19 menedzsmentje a karácsonyi időszakra tervezett jótékonysági akcióit.

Dévai N. Csaba

Fotó: Koppán Viktor Dávid / Fejér Megyei Hírlap

A Fejér Megyei Integrált Szociális Intézménnyel való együttműködés keretein belül december 18-ig gyűjt adományokat a klub, ezt követően a menedzsment és a játékosok közösen látogatják meg az otthon lakóit, és adják át azokat az ajándékokat, amelyekre az ott lakóknak szüksége van. A Családok Átmeneti Otthonával együttműködve a játékosok feleségei által készített, és a december 22-i hazai mérkőzésen árusított sütemények eladásából származó összeget ajánlja fel az egyesület számukra.

Gál Péter Pál, a klub elnöke mutatta be az új dizájnt

A Magyar Vöröskereszttel összefogva véradást is szervez a klub, december 12-én 14 és 18 óra között várják a véradókat az Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnokban. Az eseményen bemutatták továbbá azt a vidám, adventi mezt is, amelyben a csapat elkövetkező három hazai mérkőzésén fog pályára lépni – és amelyekre licitálhatnak majd a szurkolók. Az új mezben ma 18.45-kor lép jégre először a csapat, amikor a hetedik helyen álló Dornbirn gárdáját látja vendégül.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában