A döntetlent követően menesztette vezetőedzőjét a csapat

2018.12.08. 20:36

Puskás Akadémia: megköszönték Benczés Miklós munkáját

A PAFC szakvezetőjének 17 bajnoki jutott a Vál-völgyi együttes kispadján az OTP Bank Liga labdarúgó NB I-ben.

Feol.hu

Előttem az utódom - Benczés Miklóst (jobbra) ideiglenesen Komját András váltja

Fotó: PFLA

Az esztendő utolsó mérkőzésén a Mezőkövesd ellen Komjáti András klubigazgató irányítja a csapatot, a vezetőség hamarosan megkezdi a tárgyalásokat a lehetséges utóddal – derül ki a rövid közleményből. Mint ahogy arról beszámoltunk, a Puskás Akadémia az utolsó percben szerzett Arabuli-góllal 1-1-es döntetlent játszott az emberhátrányban futballozó Pakssal az élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 17. fordulójában a Pancho Arénában szombaton délután.

Előttem az utódom – Benczés Miklóst (jobbra) ideiglenesen Komját András váltja
Fotó: PFLA

A felcsútiak a kiesőzónától öt pontra, a tabella kilencedik helyen várják a folytatást. A menesztés okairól egyelőre nem adott ki tájékoztatást a vezetőség.

– A lefújás után Komjáti András klubigazgató közölte velem, hogy a jövőben már nem én irányítom a csapatot – mondta Benczés. – A bejelentésnek nem volt előjele, mégis azt kell mondanom, amatőr az az edző, aki meglepődik egy ilyen döntésen. Sajnos egy kicsit későn álltunk össze, de a hetedik forduló után már egy komoly keret alakult ki, és hazai pályán nagyon jól teljesítettünk. Az öltözőben mindenkinek megköszöntem a munkáját, büszke vagyok rá, hogy ezeknek a játékosoknak az edzője lehettem.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában