Kosárlabda

2018.12.16. 12:00

Dzunics távozik az Albától

A zsinórban elszenvedett hatodik vereséget követően az Alba Fehérvár férfi kosárlabdacsapatának vezetői felmentették a munkavégzés alól a szakvezetőt, Dzunics Braniszlavot.

Horog László

Dzunics Braniszlav tehetetlenül szemlélte az Atomerőmű elleni vereséget

Fotó: Koppán Viktor Dávid / Fejér Megyei Hírlap

A szerb-magyar kettős állampolgársággal rendelkező edző komoly eredményeket ért el a székesfehérváriakkal, bajnoki címeket és kupagyőzelmeket ünnepelt irányításával, valamint sikerrel szerepeltek a nemzetközi porondon is. A csapat azonban elmarad a várakozásoktól az idei szezonban, a bajnokságban 4 győzelemmel és 6 vereséggel áll, és a tabella 11. helyére csúszott vissza. A Paks elleni mérkőzést követően a koronázóvárosi egylet vezetői a váltás mellett döntöttek.

Dzunics Braniszlav tehetetlenül szemlélte az Atomerőmű elleni vereséget
Fotó: Koppán Viktor Dávid / Fejér Megyei Hírlap

- Úgy ítéltük meg, változásra van szükség. Mindent megtettük a sikeres szereplés érdekében, de be kell látnunk, valami nem működik. Köszönjük az edző munkáját, ám útjaink most elválnak. Dzunics Braniszlavnak sok sikert kívánunk további pályafutásához! – közölte a kék-fehérek ügyvezetője, Simon Balázs.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában