Budo- és Küzdősport Gála

2018.11.26. 09:00

Ütős Fejér megyei rendőrök

Hatodik alkalommal rendezte meg a Terrorelhárítási Központ a Budo- és Küzdősport Gálát, ahol sikeresen helytálltak megyénk rendjének őrei.

Ferencz Balázs, FMH

Budapest, 2018. november 15. Remy Bonjasky háromszoros szupernehézsúlyú profi K-1 világbajnok holland versenyzõ (j) edzést tart a Terrorelhárítási Központ (TEK) november 17-i budo- és küzdõsport gálája résztvevõinek a TEK tornatermében 2018. november 15-én. MTI/Illyés Tibor

Fotó: Illyés Tibor

Aranyérmet szerzett a K1 versenyszabályok szerinti állóharc 85 kg-os súlycsoportjában Vinis Csaba törzsőrmester, míg Szarka Gergő törzsőrmester ugyanitt a 80 kg-os súlycsoport bronzérmese lett. Mindketten a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai.

Szintén bronzérmet harcolt ki saját K1-es súlycsoportjában – súlyos sérülése ellenére – Bozori Imre főtörzsőrmester, a Bicskei Rendőrkapitányság beosztottja.

Kőkúti Krisztián törzszászlós a dunaújvárosi kapitányságról a Judo-100 kg-os kategóriában 4. helyezést ért el.

Vezető kép: Remy Bonjasky háromszoros szupernehézsúlyú profi K-1 világbajnok holland versenyzõ (j) edzést tart a Terrorelhárítási Központ (TEK) november 17-i budo- és küzdõsport gálája résztvevõinek a TEK tornatermében 2018. november 15-én.

MTI/Illyés Tibor

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában