Foci

2018.11.25. 21:23

Nem tett jót a kéthetes válogatott szünet

Vasárnap két hét szünet után folytatódtak a labdarúgó Merkantil Bank Liga küzdelmei. A sereghajtó Mosonmagyaróvár látogatott Csákvárra. Izgalmakban és eseményekben nem volt hiány és a papírformának ellentmondva igencsak szoros eredmény született.

Bagotai Balázs

Nem bírtak egymással és az esőtengerr

Fotó: Koppán Viktor Dávid / Fejér Megyei Hírlap

Aqvital FC Csákvár–Mosonmagyaróvár 2-2 (1-1)

Csákvár: Tóth B. – Csilus Á. (Dulló 46.), Kiprich D., Baranyai, Galambos – Farkas A., Mészáros D. (Sándor Gy. 78.) – Tamás N., Daróczi, Simon – Bobál G. (Molnár Cs. 88.) Edző: Szijjártó István.

Mosonmagyaróvár: Somogyi – Kozma, Vágó, Forgács, Eszlátyi – Kovács Á. (Darázs 86.), Czár, Zsirai (Lőrincz 59.) – Jelena, Szabó V., Winkler. Edző: Tóth András.

Gólszerzők: Tamás N. (40.), Dulló (55.), ill. Kovács Á. (4.), Jelena (58.). Sárga lap: Baranyai (29.), Mészáros D. (56.), ill. Kovács Á. (47.), Vágó (64.). Kiállítva: Baranyai (45.).

A kisalföldi csapat élére múlt hét hétfőn nevezték ki Tóth Andrást, akitől egyértelműen azt várják, hogy a bentmaradásért küzdjön a gárda. Ennek szellemében jól is kezdtek. A negyedik percben egy félpályánál elveszített labdára csapott le Kovács Ádám, aki meg sem állt a kapuig, és higgadtan helyezett a bal alsóba, 0-1.

Nem bírtak egymással és az esőtengerr
Fotó: Koppán Viktor Dávid / Fejér Megyei Hírlap

A félidő hajrájában feljebb kapcsolt a Csákvár. Három percen belül háromszor veszélyeztették Somogyi kapuját. Végül a negyvenedik percben Simon parádés kiugratása után Tamás Nándor járt túl a mosonmagyaróvári kapus eszén, 1-1.

A játékrész csattanója viszont csak ezután jött. A 45. percben emberhátrányba került Szijjártó István együttese. Baranyainak mutatta fel a pirosat Csonka játékvezető, miután a pálya közepén ütközött Jelenával. A szabadrúgást Tóth hihetetlen bravúrral ütötte szögletre.

A félidőben beállt Dulló egyből a hős szerepében tetszelgett. Daróczi szöglete után egy lecsorgó labdát tizenhat méterről könyörtelenül tekert a bal felsőbe, 2-1. Mindöszsze három percig örülhetett a nagyérdemű. Az 58. percben Czár bal oldali szöglete után Jelena lövése megpattant, és Dulló Martinról vágódott a háló ba, 2-2. Ezután viszont nem voltak túl gólveszélyesek a felek. Az emberhátrány ellenére is egy pontot otthon tudott tartani az Aqvital.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában