hárman szereztek bronzot

2018.11.20. 20:25

Fehérvári fiatalok a hazai karate Eb-n

Az Alba Regia SC két versenyzője, Dvéri Maja és Fehérvári Ádám is tatamira áll a Budapesten megrendezésre kerülő U16-os shinkyokushin karate Európa-bajnokságon a hétvégén.

Horog László

Fehérvári Ádám és Dvéri Maja a válogatottban bizonyíthat

Fotó: Horog László / Fejér Megyei Hírlap

Előbb Dunaszerdahelyen, a 16 évesen elhunyt karatés, Kovács Kata Zsófia emlékére rendezett viadalon szerepeltek az Alba Regia sportolói. Haladó és kezdő kategóriában rendeztek versenyeket, előbbieknél Hekkel Zsolt az ifi korú férfiaknál, míg a kezdőknél Riegler Rebeka Réka nyert a gyermek korcsoportban. Hárman szereztek bronzot: Tamásfalvi Martin és Major Gábor a gyermekeknél, Szentimrei-Vén Dániel a serdülőknél.

Fehérvári Ádám és Dvéri Maja a válogatottban bizonyíthat
Fotó: Horog László / Fejér Megyei Hírlap

A közelmúltban a Debrecen Kupa 2018 elnevezésű országos versenyen az albásokat Dvéri Maja képviselte ifjúsági női formagyakorlat számban, és magabiztos teljesítménnyel aranyérmes lett. A hajdúsági seregszemle remek felvezetése volt a hétvégi megmérettetésnek, ugyanis Dvéri Maja klubtársával, Fehérvári Ádámmal egyetemben résztvevője a Budapesten megrendezésre kerülő U16 Shinkyokushin Karate Európa-bajnokságnak. A kontinensviadalon Maja küzdelemben és formagyakorlatban, Ádám pedig formagyakorlatban bizonyíthat a magyar válogatott tagjaként

– Bízom abban, hogy Maja Debrecenben tovább javított eddigi formáján, és ez az eredményekben is megnyilvánul majd az Eb-n. Ádámtól is jó szereplést várok, érmet remélek mindkettőjüktől. Versenyzőink pénteken délelőtt kezdik meg szereplésüket a kontinensviadalon az újpesti jégcsarnokban – mondta klubedzőjük, Kovács Ferenc.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában