NB II

2018.11.04. 21:46

Egy gól, egy piros, csákvári pontszerzés

A Merkantil Bank Liga labdarúgó NB II tizenötödik játéknapján az ötödik helyezett Soroksár otthonában lépett pályára a Csákvár együttese. Már az első félidőben eldöntötték a derbit a felek, így megosztoztak a pontokon.

Bagotai Balázs

Bobál Gergely idei hetedik találatát szerezte

Fotó: archív

Soroksár SC–Aqvital FC Csákvár 1-1 (1-1)

Budapest, Szamosi Mihály Sporttelep, Vezette: Nazsa Tamás (Hofbauer, Szilágyi)

Soroksár SC: Kovács D. – Gárdos (Molnár R. 59.), Valencsik, Kundrák, Albert, Tamási (Lőrinczy 73.), Gyömbér, Bor, Pál A. (Lakatos I. 63.), Derekas, Dvorschák. Edző: Lipcsei Péter.

Aqvital FC Csákvár: Tóth B. – Baranyai, Kiprich D., Tamás N., Bobál (Sejben, 71.), Sándor Gy. (Simon M., 63.), Csilus, Farkas A., Csonka, Daróczi (Nándori, 54.), Nagy Zs. Edző: Szijjártó István.

Gólszerzők: Bobál G. (13.), Kundrák (43.)

Sárga lap: Nagy Zs. (34.), Tamás (38.), Dvorschák (47.)

Kiállítva: Kiprich D. (88.)

A Csákvár egy hónapot követően – a Vác elleni meccs rendezői jogának felcserélése miatt – vasárnap játszott először idegenben. Nem szeppent meg az Aqvital attól, hogy el kellett hagyni az otthoni környezetet, a mérkőzés első helyzetéből rögtön gólt is szereztek, amikor Daróczi jobb oldali szögletét az üresen érkező Bobál Gergely hét méterről a jobb sarokba helyezte, 0-1. Mikor már azt hihette Szijjártó István legénysége, hogy előnnyel mehet szünetre, akkor jött a fővárosi Kundrák Norbert, aki Albert jobb oldali beadásából higgadtan gurított a rövid alsó sarokba, 1-1.

Bobál Gergely idei hetedik találatát szerezte
Fotó: archív

A második játékrész legnagyobb helyzetét az 53. percben dolgozták ki a vendégek, ekkor Bobál G. gurított keresztbe a jobb oldalról, Tamás érkezett a hosszún, azonban Gárdos bravúros mozdulattal tisztázni tudott a gólvonalról. A hajrában piros lapot kapott a csákváriak csapatkapitánya, Kiprich Dávid, így ő kénytelen lesz kihagyni a Fejér megyeiek következő találkozóját az éllovas Gyirmót otthonában.

Ezzel az eredménnyel a nyolcadik helyre csúszott vissza a vértesi brigád a másod­osztályú bajnokságban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában