Asztalitenisz

2018.11.27. 22:08

Bravúros csákvári döntetlen

A múlt hétvégén országszerte a nyolcadik fordulóban folytatódtak a férfi asztalitenisz-extraliga küzdelmei. Az Aqvital Csákvári TC csapata szombaton a Floratom Szegedi AC ellen osztozott a pontokon.

Bagotai Balázs

Hoffmann Tamás ezúttal nem járt sikerrel

Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

A Varga Sándor, Hoffmann Tamás, Éliás Attila trió hosszú utat tett meg a csongrádi megyeszékhelyig, ahol a tabellán ötödik helyen álló gárda várta őket. A párosok meccsét simán hozta a vendéglátók duója. Ezután egyéniben zsinórban négy párharcot is győzelemmel abszolváltak a csákváriak. A Szeged viszont fel tudott állni a padlóról.

Floratom Szegedi AC– Aqvital Csákvári TC 5-5.

Kószó Attila, Vitsek Iván– Éliás Attila, Varga Sándor 3–1. Kószó Attila–Éliás Attila 1–3. Lukács Levente–Hoffmann Tamás 0-3. Vitsek Iván–Varga Sándor 0-3. Kószó Attila– Hoffmann Tamás 2-3. Vitsek Iván–Éliás Attila 3-0. Lukács Levente–Varga Sándor 3-1. Vitsek Iván–Hoffmann Tamás 3-1. Kószó Attila–Varga Sándor 3-0. Lukács Levente–Éliás Attila 0-3.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában