magabiztos győzelem

2018.10.29. 22:00

Szettet sem engedtek a fehérvári röpisek

A MÁV Előre SC férfi csapata a röplabda NB I. 4. fordulójában hazai parketten győzte le a PTE-PEAC együttesét.

Káldor András

Náhol Gergőék (balra, fehér) magabiztos győzelmet arattak

Fotó: Fehér Gábor/ Fejér Megyei Hírlap

MÁV Előre SC–PTE-PEAC 3-0 (21, 21, 25)

Székesfehérvár, 70 néző Vezette: Farkas, Mezőffy

MÁV Előre SC: Guzmics 1, Kaposi 11, Kholman 8, Salazar 7, Neukum 10, Stefanovics 8. Csere: Nagy Á., Takács (liberók), Sziládi, Németh 8, Náhol 1. Vezetőedző: Németh Ödön.

PTE-PEAC: dr. Horváth 12, Dolgos, Soós 4, Pordán 6, Merkler 9, Tursics 5. Csere: Kaszás (liberó), Portik 1, Várhalmi, Örkényi, Baji. Vezetőedző: Storcz Tamás.

Náhol Gergőék (balra, fehér) magabiztos győzelmet arattak
Fotó: Fehér Gábor/ Fejér Megyei Hírlap

A szerzett pontok tekintetében mindenképpen kiélezett mérkőzést vívott egymással a két gárda. Meg kell jegyezni, hogy izgalmakban a legutóbbi hazai bajnokin, a MAFC ellen sem volt hiány, annyi különbséggel, hogy akkor a hajrát bírta kevésbé a Loki, most viszont az első három szettben egyaránt a Fejér megyeiek nyertek, amivel el is döntötték a találkozót. A MÁV Előrében szereplő Yannier Cordies Salazar számára talán kicsit több volt ez egy átlagos meccsnél, hiszen a tavalyi évben még a pécsi színekben pattogtatott. Ezzel a diadallal a székesfehérváriak a harmadik helyen állnak a tabellán két győzelemmel és két vereséggel egyaránt, hat szerzett ponttal.

Németh Ödön: – Szoros küzdelem végén nyertünk egy nagyon fontos mérkőzést. Magabiztosan tekintünk a jövőbe.

Storcz Tamás: – Végig koncentráltan, jó hangulatban, és ami a legfontosabb, hogy fegyelmezetten játszottunk. Voltak hibáink, tudjuk, hogy miket kell kijavítani, de sok pontra nem ragadtunk be egyik játszmában sem.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában