Rangadó vár a perkátai csapatra

2018.10.04. 19:28

Körvonalazódni látszanak az erőviszonyok a megyei másodosztályban

A megyei II. osztályú labdarúgó-bajnokság 8. játéknapján mindkét csoportban rendeznek ki-ki meccseket: Északon a Szárra, Délen a Perkátára vár az a feladat, hogy megőrizze dobogós pozícióját.

Káldor András

A Bodajk (piros) tavaly kétszer kikapott a Bakonycsernyétől

Fotó: Koppán Viktor / Fejér Megyei Hírlap

THERMOVÁR ÉSZAKI csoport

2018. 10. 6., szombat 15.00

Bodajk (5.)–Bakonycsernye (7.)

2018. 10. 7., vasárnap 15.00

Flavus Velence (1.)–Pátka (14.), Pusztavám-Jüllich (4.)–Fehérvárcsurgó (11.), Csór Truck Trailer (9.)–Szár (2.), Pázmánd (16.)–Vál (3.), Pákozd (15.)–Puskás Akadémia FC III (8.), Kápolnásnyék (12.)–Mány (6.), Mór II (13.)–Herceghalom (10.)

Szomszédvárak rangadójával indul a hétvége, az előző fordulóban alaposan belefutott a késbe Száron a Bodajk, ám a Bakonycsernyével mindig jó meccseket játszanak, és nem utolsósorban tavaly egymás után végeztek a tabellán. A bodajkiak abban reménykedhetnek, hogy folytatják remek hazai sorozatukat, és ötödször is begyűjtik a három pontot. A listavezető Velence két derbi után némileg fellélegezhet, a tópartiak tovább gyarapíthatják pontjaik számát a Pátka ellen. A dobogó második fokára fellépő száriak eddig két idegenbeli meccsüket is simán lehozták, ebben a tekintetben Csóron sem esélytelenek.

A Bodajk (piros) tavaly kétszer kikapott a Bakonycsernyétől
Fotó: Koppán Viktor / Fejér Megyei Hírlap

Déli csoport

2018. 10. 7. vasárnap 15.00

Pusztaszabolcs (14.)–Aba-­Sárvíz (6.), Nagykarácsony (10.)–Szabadbattyán (7.), Perkáta (2.)–Szabadegyháza (3.), Előszállás (15.)–Adony (11.), Sárszentágota (13.)–Sárbogárd II (12.), LMSK Cobra Sport (5.)–Káloz (16.), Besnyő-Iváncsa II (8.)–Vajta (1.), Seregélyes (4.)–MPF Ráckeresztúr (9.)

Vasárnap a tabella élén álló Vajta nem kímélte a Seregélyest, most azonban ismét egy küzdelmes találkozó vár rá a Besnyő-Iváncsa II otthonában, ahol minden elképzelhető. Perkátán két ősi rivális csap össze, a vendéglátók tizenöt év után hagyták maguk mögött a megyei harmadosztályt, idén egy ligával feljebb is remekelnek, így minden tekintetben fokmérő lehet számukra a Szabadegyháza elleni meccs. A vendégek hetek óta kiváló formában játszanak, ott lihegnek az éllovas Vajta és a jelenleg második Perkáta nyakán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában