Vízilabda

2018.10.28. 21:24

Jobban bírta a tempót a Cegléd

Mindössze az első játékrészig tartott ki a Fehérvár VSE férfi vízilabdacsapatának lendülete, Gyöngyösi János tanítványai végül négygólos vereséget szenvedtek.

Bagotai Balázs

Kiss Gyula (labdával) egy gólig jutott a Cegléd ellen

Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

Fehérvár VSE–Ceglédi VSE 6-10

(2-2, 2-4, 2-4, 0-0)

FVSE: Hajnáczky – Tóth K., Nagy M., Schábel, Bekő 1, Ágner, Horváth, Albert 1, Kiss Gy. 1, Jánosi , Mihályi 2, Gáti 1, Csányi, Nagy D. Vezetőedző: Gyöngyösi János.

Cegléd: Lajkó – Bicskei, Hajek 1, Szilágyi, Simon 1, Simon II. 3, Juhász, Milus, Ujházi 2, Rajkort, Muth, Tószegi, Bernula 3, Bezzeg, Vezetőedző: Horváth Viktor.

A férfi vízilabda OB I/B ötödik fordulójában a tabellán 5. Ceglédi VSE látogatott a Csitáry Uszodába. A fehérváriak sereghajtóként várhatták ezt az összecsapást, akik első győzelmük megszerzésének reményében ugorhattak vízbe.

Ugyan a hazaiak szereztek vezetést, de a vendégek jól tartották a tempót. Sőt, volt, hogy már kettővel is mentek a ceglédiek, de a Gyöngyösi-legények nem adták olcsón a bőrüket: Bekő, valamint Albert góljainak köszönhetően az első nyolc perc után 4-4 volt az állás. A folytatásban a látogatók nagyszerű játékkal rukkoltak elő, a kapuban Hajnáczky jól állta a sarat, de a negyed végére ő is kevés volt. A Pest megyeiek két gyors találattal elhúztak a szünet előtt, 4-6.

Kiss Gyula (labdával) egy gólig jutott a Cegléd ellen
Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

A fordulás után folytatódott a második periódusban mutatott játék: Horváth Viktor együttese egyre csak növelte előnyét, míg a másik oldalon még a kihagyhatatlan is kimaradt. Bernula a játékrész elején már harmadik alkalommal volt eredményes, így 4-8 állt a táblán. Kiss Gy. végre megszakította az ellenfél 6-0–s futását, majd Mihályi is betalált, így talán egy kicsit felcsillant a remény a végére, 6-10.Az utolsó felvonás igencsak eseménytelenül telt, így az eredmény már nem változott.

Az FVSE továbbra is nyeretlen az idei pontvadászatban, legközelebb a MAFC 113 gárdája ellen javíthat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában