Dunántúli megyék és Dél-Szlovákia

2018.10.05. 13:42

Fogathajtás: Semjén Attila a régiós győztes!

A mezőszilasi Semjén Attila megyei bajnoki címszerzését követően a Dunántúli megyék és Dél-Szlovákia kettesfogathajtó döntőjén is diadalmaskodott.

V. Varga József

Semjén Attila a régiós aranyat is besöpörte

Fotó: Gál Sándor

A Dunántúli megyék és Dél-Szlovákia regionális döntőjét a sárkeresztúri Vihar Lovas Egyesület jegyezte, a versenyigazgató tisztét Kovács Zoltán töltötte be, a versenybíróság elnökeként Pleizer József ténykedett. A helyszín és a szíveslátás az egyesületet és az önkormányzatot dicsérte.

A viadalon nyolc dunántúli megye – Baranya, Fejér, Győr-Moson-Sopron, Somogy, Tolna, Vas, Veszprém és Zala –, valamint Dél-Szlovákia 38 versenyzője hajtott a selybák közé.

Eredmények, akadályhajtás (38 induló, két forduló, összevetéssel): 1. Semjén Attila (Mezőszilasi LSE, Fejér megye), 2. Geröly Tibor (Főnix LE, Gencsapáti, Vas megye), 3. id. Semjén Attila (Mezőszilas), 4. Gasparovics László (Dél-Szlovákia), 5. Varga Szilárd László (Uraiújfalu SE, Vas megye), 6. Szalár Róbert (Zalalövő és Környéke LSE, Zala megye).

Semjén Attila a régiós aranyat is besöpörte
Fotó: Gál Sándor

További Fejér megyei helyezések: 9. Csuti Péter (Vihar LE, Sárkeresztúr), 11. Taligás Menyhért (Sárbogárdi LE), 20. Tóth Roxána (Sárbogárd), 23. Kiss Olga (Nagylóki LE), 24. Csontos Gyula (Mezőszilas).

A csapatversenyt Vas megye gárdája nyerte Fejér megye és Zala megye előtt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában