Boels Ladies Tour utánpótlás országúti megmérettetés

2018.09.13. 09:39

Neubauer Eliza és Hideg Nóra Hollandiában állt rajthoz

A Szingo Kerékpár Egyesület két ígéretes országúti kerékpárosa is válogatott trikóban versenyzett a Boels Ladies Tour utánpótlás-viadalán szeptember első hetében.

Ferencz Balázs

Neubauer Eliza a nemzetközi mezőnyben is helytállt F.: Szingo

Mindkét kerékpáros szépen helytállt, azonban Neubauer kiemelkedett a magyar lányok közül, az első szakaszon az U17-es kategóriában a 17. helyet szerezte meg, a másodikon pedig a 11. helyen ért célba a hazainál jóval erősebb nemzetközi mezőnyben. A viadal hat szakaszból állt, Arnhem, Mijmegen, Gennep, Stramproy-Weert, Sittard és Roosendaal utcáin pedáloztak a versenyzők.

Neubauer Eliza a nemzetközi
mezőnyben is helytállt Fotó.: Szingo

A hollandiai versennyel egy időben rendezték a kritérium országos bajnokságot Békéscsabán, az U19-es fiúk között a fehérvári kerekes Endrődi Csabának és Paulusz Martinnak sem sikerült befejeznie a versenyt. Az elit nők futamában Temela Eszter hamar bebiztosította első helyét, Péteri Niké pedig a 4. helyet szerezte meg. A master3 kategóriában Ormánközy Zoltán a harmadik lett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában