Hivatalosan is övék az új centerpálya

2018.08.26. 15:00

Már nem kilátástalan a kálozi focipálya helyzete

Egy sokéves álom vált valóra a centerpálya és környékének megújulásával. Nem unalmas közhely ez, a hatalmas öröm látszik a Kálozi SE vezetőségének és játékosainak arcán.

Szanyi-Nagy Judit

A százötven-kétszáz fős szurkolótábor sem ritka

Fotó: Szanyi-Nagy Judit/ Fejér Megyei Hírlap

– Régen dédelgetett álmunk vált valóra, amikor végre hivatalosan is birtokba vehettük a felújított, alácsövezett centerpályát – szögezi le már az elején Szabó Éva, a Kálozi SE elnöke.

– Hosszú út vezetett idáig, rengeteg beadott pályázat, sok-sok telefon és egyeztetés. De most a környék egyik legszebb létesítményét tudhatjuk magunkénak a lelátóval, az új cserepadokkal, valamint a nézői padokkal együtt – teszi hozzá. Mint megfogalmazza, a céljaikat is túlszárnyaló elképzeléseket többen támogatták, köztük Weisengruber Imre polgármester, Káloz Község Önkormányzata és Tóth László mérnök.

A százötven-kétszáz fős szurkolótábor sem ritka
Fotó: Szanyi-Nagy Judit/ Fejér Megyei Hírlap

A pályaavató napján természetesen a szalagvágás sem maradhatott el: ebben a településvezető mellett Schneider Béla, az MLSZ Fejér Megyei Igazgatóságának igazgatója működött közre. Aztán a felnőttcsapat fel is avatta a pályát, a Videoton 2. számú csapata ellen. Az ünnepélyes kezdőrúgást Tóth Gyula végezte el, aki a mai napig együtt lüktet az egyesülettel.

– Amíg a felnőttcsapat Kálozon, addig az U19-es csapatunk Dégen küzdött a megyekupában, erejükön felül teljesítve. Ez a nap is bizonyította, hogy nem érdemtelenül kapott ilyen csodálatos környezetet a sportcentrum. Végszónak csakis a büszkeségemet tudom hangsúlyozni – zárja sorait Éva –; büszke vagyok csapataink teljesítményére, szurkolóink kitartására, a megújulásra. Egyúttal köszönetet szeretnék mondani minden támogatónknak, azoknak, akik bármit is hozzátettek ahhoz, hogy ez az álom megvalósulhasson.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában