gólzápor a tikkasztó hőségben

2018.08.12. 22:38

Kiütéses sikert aratott a Vidi II csapata

Az NB III-as labdarúgó bajnokság 2. fordulójában a MOL Vidi második csapata megszerezte első bajnoki pontjait.

KRE

Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

MOL Vidi FC II–Csepel FC 5-0 (3-0)

Sóstói Stadion, 150 néző, vezette: Derdák Marcell.

Vidi II: Hársfalvi – Tarnóczi, Mocsi, Tóth B., Zeke – Szabó Bence, Takács M. (Tajti, 65.) – Kojnok, Szabó Bálint (Galacs, 65.), Pápai (Tamás A., 58.) – E. Hadzic. Vezetőedző: Tímár Krisztián.

Pápa: Major – Sebestyén, Mészáros R., Mészáros L., Teplán – Fisli, Szabó P. – Szabó E., Tóth M., Gyökér – Kocsis. V.edző: Tamási Zoltán.

Gólszerző: Pápai (6., 27.), Szabó Bence (40., 87. – mindkettő büntető), E. Hadzic (85. – büntető)

Mindkét gárda vereséggel kezdte a szezont: a közel hatvan percet emberhátrányban játszó fehérváriak az Érd otthonában, míg a csepeliek az újonc Komárom ellen hazai környezetben maradtak alul a nyitányon.

Tarnóczi Roland (piros) frissen futballozott Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

Hársfalviék hamar előnybe kerültek, Pápai Kristóf Sebestyén rossz szerelési kísérlete után könnyedén passzolt a kifutó Major mellett a kapuba, 1–0. A Vidi II szélsője a 27. percben már másodszor volt eredményes: Mocsi védők mögé belőtt labdáját a jobb szélen felfutó Tarnóczi állítgatás nélkül középre játszotta, Pápai 11 méterről szépségdíjas mozdulatot bemutatva kapásból lőtt a bal felsőbe, 2–0. Már a szünet előtt eldőlt az összecsapás, a Szabó Bálint által kiharcolt büntetőt Szabó Bence vágta a hálóba, 3–0.

A térfélcserét követően egy kapufával jelentkeztek a szigetlakók, ám újabb gólokat a piros mezesek szereztek. Előbb Elvir Hadzic, majd a szintén duplázó Szabó Bence is büntetőből mattolta a csepeli hálóőrt, 5–0.

– A nagy meleg ellenére sikerült jó tempót diktálnunk, az első félidőben folyamatos nyomás alatt tartottuk az ellenfelünket, aminek meg is lett az eredménye. A fordulás után kicsit csapongóbb lett a játékunk, ám így is tudtuk növelni az előnyünket – mondta Tímár Krisztián, a hazaiak trénere a lefújást követően.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában