Foci

2018.08.17. 19:17

Ketten otthon, ketten idegenben lépnek pályára a hosszú hétvégén

A harmad­osztályú labdarúgó pontvadászat 3. fordulóját rendezik a hétvégén, a megye csapatai egyaránt kemény pillanatokra számíthatnak.

Krebsz András

A BKV otthonában folytatja a versenyfutást a Vidi II

Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

Közép csoport

augusztus 18. 18.00

Iváncsa KSE (7.)–PMFC (13.)

Az előző idényben a feljutásról csak az utolsó fordulóban lemaradó, a nyáron teljesen kicserélődött pécsi együttes a szezont győzelemmel kezdő, ám az elmúlt fordulóban a Makón vereséget szenvedő Iváncsa otthonában vizitál szombat délután. A baranyaiak az első pontjukért, míg Domján Attila tanítványai második hazai győzelmük megszerzéséért lépnek pályára.

augusztus 18. 19.00

Dunaújváros (3.)–Rákosmente KSK (11.)

A két sikerrel rajtoló újvárosi gárda a csoportban egyedüliként két döntetlent begyűjtő fővárosiak ellen igyekszik megőrizni száz százalékos mérlegét. Dobos Barna vezetőedző fő célként a három pont megszerzését jelölte meg, ehhez azonban a tréner szerint a játékosainak minőségben többet kell nyújtaniuk az előző fordulóban látottakhoz képest.

A BKV otthonában folytatja a versenyfutást a Vidi II
Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

Nyugati csoport

augusztus 19. 17.00

FC Ajka (1.)–Puskás Akadémia FC II (10.)

Visinka Ede legénységére kemény feladat vár vasárnap délután Ajkán, a felcsútiakra a THSE-Szabadkikötő (7-1) és a Pénzügyőr csapatát (1-4) is kiütő zöld-fehérek otthonában várnak majd izzasztó percek. A Puskás II alakulata a III. Kerület (2-2) és a Dunaharaszti (1-1) elleni bajnokin is döntetlenre végzett, Spandler Csabáék alighanem egy hasonló pontosztozkodással most is kiegyeznének.

augusztus 19. 17.00

BKV Előre (6.)–MOL Vidi FC II (7.)

A fehérváriak második csapata szoros érdi vereséggel (1-2), és egy kiütéses hazai sikerrel (5-0) indította az évadot, utóbbit a csepeliek bánták. A BKV Előre ezzel szemben négy pontot gyűjtött az eddigi találkozóin, ám a fővárosiak mindössze kétszer vették be az ellenfelek kapuját. Az első idegenbeli pontjaikra hajtó piros-kékek részéről az elő körben eredményes, majd a legutóbbi fordulóban duplázó Pápai jó játéka ezúttal is nagy segítséget jelenthet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában