kosárlabda

2018.08.30. 09:35

Két ponttal nyertek az albások

Az első félidőben még a házigazdák vezettek, aztán fordított és győzött az Alba Fehérvár kosárcsapata.

Horog László

Tóth Péter 4 pontot szórt Fotó: Horog László

A második vonalban érdekelt Veszprém elleni, hétvégi, magabiztos siker után az északi határszélen, az MBK-Rieker Komárno ellen vívta második edzőmeccsét Dzunic Branislav gárdája. A kék-fehéreknél pályára lépett a nemzeti együttessel Kecskeméten edzőtáborozó, a soron következő világbajnoki selejtezőkre készülő Filipovics Márkó, akit a szövetségi kapitány elengedett a hétközi találkozóra.

Tóth Péter (balra) négy pontot szórt
Fotó: Horog László

A szlovák bajnokságban érdekelt házigazdák kezdtek jobban, az első negyedben különösen magabiztosak voltak, tíz pontos előnyt építettek, félidőben is vezettek, 49-44-re. A folytatásban vette át a kezdeményezést a Fehérvár csapata, a palánk alatt Lóránt végig remekelt, társa Filipovics is magabiztos volt. Az új irányító, Cartwright jól osztogatott, a fiatalok jól szálltak be a mérkőzésbe. A látogatók végül két ponttal győztek a 250 néző előtt vívott, jó hangulatú, izgalmas összecsapáson.

MBK Komárno– Alba Fehérvár 77-79 (25-15, 24-19, 1314, 15-21)

Az Alba Fehérvár együttesében Cartwright 9/3, Markovic 7, Tóth P. 4, Filipovics 18/6, Lóránt 33/3, Varga M., Peringer 7, Awogbemi, és Takács Martin léptek pályára. Lóránt Péter volt a mezőny legjobbja, mindenhonnan betalált.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában