A harmadik vonalban is élesítenek

2018.08.03. 22:01

A Puskás II és a Vidi II idegenben, a DPASE és az Iváncsa otthon kezd

Az első és a másodosztályú labdarúgó-bajnokságok már két, illetve egy hete elkezdődtek, most csatlakoznak hozzájuk az NB III-as csapatok is.

Káldor András

A Dunaújváros PASE előrébb akar lépni idén

Fotó: DPASE

A Közép csoportban a DPASE együttese ma 19 órakor rögtön az előző bajnokság második helyezettjét, a PMFC csapatát fogadja. Dobos Barna vezetőedző elmondta, bízik abban, hogy sikerül otthon tartaniuk a három pontot. Ehhez azonban jó teljesítményre lesz szükség, valamint mentálisan is teljesen felkészültnek kell lenniük.

Az előző pontvadászat bronz­érmese, az Iváncsa KSE vasárnap 17 órai kezdettel a Budapest Honvéd-MFA II-vel találkozik, hazai környezetben. Több új szerzemény mutatkozhat be Domján Attila vezetőedző csapatában, összesen kilenc tesztmeccs van a gárda mögött.

A Dunaújváros PASE előrébb akar lépni idén
Fotó: DPASE

A Nyugat csoportban a MOL Vidi FC II a tavalyi harmadik Érdi VSE vendége lesz, szintén vasárnap 17 órától. A piros-kékek nyáron az U19-es csapattal együtt készültek Tímár Krisztán, Toldi Gábor és Vajda Gusztáv irányításával, közel negyven játékossal, így a pontos keret-összetételről később számol be a klub, de az biztos, hogy a Tímár által irányított fiatal gárda idén is borsot fog törni több ellenfele orra alá.

A PAFC II az új idénynek új vezetőedzővel, Visinka Edével vág neki. A csapat alaposan kicserélődött, többen távoztak, akiknek a helyét az utánpótlásgárdákból felkerülő játékosok vették át. Ma 17 órakor az előző évben 5. III. ker TVE-hez látogatnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában