Amerikaifutball

2018.07.24. 10:30

Jól vizsgáztak eddig az Enthroners játékosai

A Fehérvár Enthroners amerikaifutball-csapatának négy játékosát a tengerentúlon és hazánkban is tesztelik.

Nagy Péter

Bakonyvári Patrik (elöl) címeres mezben bizonyíthat

Fotó: Battyáni

A július 28-i, az Upper Styrian Rhinos elleni osztrák ötödosztályú bajnoki döntőre készülődő Koronázók a közösségi oldalukon számoltak be arról, hogy több játékosuk is a csapattól külön, edzőtáborozással tölti idejét.

Bakonyvári Patrik (elöl) címeres mezben bizonyíthat
Fotó: Battyáni

Kovács Barna és Fövényesi Marcell az Egyesült Államokbeli Cantonban (Ohio) a Pro Football Hall of Fame Academy felkészülési programjában vesz részt. A fehérvári fiatalok olyan edzőktől szerezhetnek tapasztalatokat, mint a védelem felkészítéséért felelős világhírű Rex Norris, vagy a tight endek munkáját felügyelő Darnell Dinkins.

Eközben az Enthroners két tehetsége, Bakonyvári Patrik (elkapó) és Gyarmati Máté (cornerback) a magyar válogatottal készül. Mindketten bekerültek a nemzeti együttes bő, 75-ös keretébe, ami azt jelenti, hogy augusztus 23 és 26. között hazai pályán, a First Fielden megrendezésre kerülő Three Nations Cupon képviselhetik Magyarországot.

Mind a négyen ott lesznek majd a szombati fináléban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában