Nyári felkészülés

2018.07.24. 21:30

Edzőtáborban a sípmesterek

Megtartotta hagyományos nyári felkészülését megyénk labdarúgó-játékvezetői számára az MLSZ Fejér Megyei Igazgatósága.

Káldor András

Arany Tamás szakmai előadásokat tartott

Fotó: Mór.hu

Elsőként az elméleti és fizikai tesztre került sor, ahol a sporttársak azt bizonyították, hogy felkészültek a közel egy hónap múlva kezdődő szezonra. Majd Schneider Béla, az MLSZ Fe­jér Megyei igazgatója látogatta meg a sípmestereket, aki értékelte az elmúlt bajnokságot, és elmondta a következő évaddal kapcsolatos elvárásokat. Ezután Szűcs Csaba a versenykiírást ismertette a jelenlévőkkel, Erős Gábor – Kassai Viktor volt asszisztense –, pedig a játékvezetők mentális felkészítéséről tartott előadást. A profi bíróként tevékenykedő Pintér Csaba a fizikális felkészültség fontosságára hívta fel a figyelmet. Rajtuk kívül Kincses Tibor, Pamminger Ede, Dr. Jakab Géza, Rózsa Dávid, Becséri Gergely, Mészáros István, Kinizsi Gábor és a tábor vezetője, Arany Tamás tartott értékes szakmai előadásokat.

Arany Tamás szakmai előadásokat tartott
Fotó: Mór.hu

Először elemeztek együtt az összegyűltek csoportos foglalkozásokon videoklipeket is, melyeket az UEFA adott ki. Főleg a játékosok testi épségének védelme volt ezekben a fő szempont, valamint fontos elemét képezte a büntetőterületen belüli szituációk vizsgálata is.

A játékvezetők tehát felkészülten várják az őszi labdarúgószezon kezdetét. Azt nem ígérik, hogy nem lesznek hibák, de igyekeznek a legjobb tudásuk szerint kivonulni a zöld gyepre, és sok sikert kívánnak a Fejér megyei labdarúgócsapatoknak.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában