foci vébé

2018.07.13. 21:40

A horvátok Fister Ferenc favoritjai

Az egykori legendás ballábas csatár, Fister Ferenc szerint déli szomszédaink diadalmaskodnak az oroszországi labdarúgó-világbajnokság vasárnapi fináléjában.

Horog László

Fister (balra) nem kedveli a futballisták színészi alakításait

Fotó: Horog László/ Fejér Megyei Hírlap

Érdeklődéssel szemléli Fister Ferenc a vb-t, ki nem hagyna egyetlen percet sem. A négy közé a spanyolokat, a németeket, a belgákat és a horvátokat várta. Utóbbi kettő ott is volt az elődöntőben, de a nagyok nem jutottak messzire, ugyanis nem játszottak elég jól.

Fister (balra) nem kedveli a futballisták színészi alakításait
Fotó: Horog László/ Fejér Megyei Hírlap

– Ha már ott vannak a fináléban történelmük során először, szerintem megnyerik a világbajnokságot Zlatko Dalic tanítványai. Minden poszton kiváló játékossal rendelkeznek, valamint rendkívül egységesek. Ők játsszák a legszebb futballt, ráadásul vesztett helyzetből képesek felállni. Bár hátrányba kerültek az utolsó három meccsükön, mindig egyenlítettek, majd a győzelmet is megszerezték a hosszabbításban. A három húzóemberük félelmetesen jó labdarúgó: Luka Modric nem véletlenül irányítja a középpályán a Real Madridot, Ivan Rakitic a Barcelonát, Ivan Perisic pedig évek óta az olasz Internazionale szélsője. Fister elmondta, az oroszországi tornát kiválónak tartja, a mérkőzések jelentős része szerinte rendkívül színvonalas. Ami nem tetszik neki, az a sok fetrengés. Főleg az amúgy kiváló képességekkel megáldott brazil válogatott Neymar állandó színészkedése.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában