Gyulai István Memorial

2018.06.29. 20:49

Világsztárok lepik el Székesfehérvárt

A vasárnap kezdődő Gyulai István Memorial – Atlétikai Magyar Nagydíj nemzetközi mezőnyét sorozatban ötödször látja vendégül Fehérvár a Bregyó közi Regionális Atlétikai Központban.

Káldor András

Siskó ismét bizonyíthat

Fotó: Koppán Viktor Dávid / Fejér Megyei Hírlap

A tavalyi évhez hasonlóan szombat délután a rendhagyó ugrógála, a XIV. Hopp-parádé költözik a Magyar Király Szálló előtti térre. 13.30-tól az utánpótláskorúak, 17 órától pedig a világelithez tartozó rúd­ugrók mérik össze erejüket. Itt lesz a fedett pályás Eb-bronz­érmes ukrán Marina Kilipko, az Universiade-győztes fehérorosz Irina Zsuk, valamint a magyar bajnok Siskó Zsófia is, aki a fehérvári ARAK egyesületében pallérozódik.

A Memorial vasárnapi programjában két számban – női kalapácsvetés és 3000 méteres női akadályfutás –, míg hétfőn 18 versenyszámban hirdetnek győztest. A korábbi évekhez hasonlóan most is olimpiai és világbajnokokkal teli mezőny áll rajthoz a Bregyóban.

Siskó ismét bizonyíthat
Fotó: Koppán Viktor Dávid / Fejér Megyei Hírlap

A kétnapos viadalt az U16-os lányok kalapácsvető versenye nyitja július 1-jén 15 órakor. Nem sokkal később az urak, majd a hölgyek veszik birtokba a rekortánt a 100 méteres síkfutás előfutamaiban. Szintén vasárnap láthatjuk még a férfi távolugrókat, mindkét nem 400 méteres futóit, valamint a férfiak 1500 méteres csatáját is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában