amatőr labdarúgók

2018.06.07. 20:51

Régiós tornán a megyei foci válogatott

Szombaton három megye legjobb amatőr labdarúgóinak részvételével rendeznek régiós tornát a koppánymonostori Berecz Dezső Sporttelepen.

Káldor András

A móri Végvári Ádám is tagja az utazó keretnek

Fotó: Kricskovics Antal/ Fejér Megyei Hírlap

A vendéglátó Komárom-Esztergom megyeiek mellett Fejér és Budapest kiválasztottjai képviselik szűkebb pátriájukat a körmérkőzéses megmérettetésen. A csapatok kétszer harminc perces összecsapásokat játszanak, Fejér előbb Budapesttel, majd a hazaiak válogatottjával mérkőzik.

– A torna legfőbb célja a felkészülés, illetve az, hogy legjobbjainkat játékban tartsuk. A keret kijelölésénél csak amatőr státusú futballistákat vettünk figyelembe, a bajnok Ikarus-Maroshegy csapata az NB III-as osztályozó miatt nem ad játékost – tájékoztatott Schneider Béla az MLSZ Fejér Megyei igazgatója.

A móri Végvári Ádám is tagja az utazó keretnek
Fotó: Kricskovics Antal/ Fejér Megyei Hírlap

A Fejér megyei válogatott kerete: Boldog Zoltán, Vida Tamás, Hushegyi Csaba, Vései Martin, Czéhmeiszter Attila (Lajoskomárom), Végh Zalán, Szilágyi Roland, Madaras Dávid, Vörös Ferenc (Martonvásár), Susa Krisztián, Kovács Ádám (Sárosd), Ivacs Gábor, Jerzsabek Botond (Ercsi), Fülöp Ferenc (Besnyő–Iváncsa II), Hermann Tamás (Tordas), Kaszás Kornél, Végvári Ádám, Mayer Dávid, Osgyán Máté, Tar Bálint (Mór).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában